ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 38 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

رشد تولیدات علمی در دانشگاهها

عضو هیات علمی دانشگاه تاکید کرد:

رشد تولیدات علمی در دانشگاهها/ضرورت کارآفرینی دانشجویان

عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه اکنون تولیدات علمی در دانشگاهها افزایش یافته است، گفت: ضروری است دانشجویان بتوانند خودشان کارآفرینی کنند.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مسعود شفیعی در نشست خبری بیستمین کنگره سراسری «دولت، دانشگاه و صنعت» که در دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، فرهنگ‌سازی یکسری افکار و ماموریت‌ها در راستای شکل‌گیری ارتباط صنعت و دانشگاه را از مهم‌ترین اهداف کنگره دانست و گفت: امروزه ایجاد ارتباط میان صنعت، دانشگاه و دولت یک اولویت ضروری در کشور است. همانطور که از اسم کنگره معلوم است، توسعه ملی بدون توجه، تقویت و ارتقای ارتباط این سه دایره امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی تصریح کرد: حدود ۲۰ سال قبل، عنوان کنگره صنعت،‌ دانشگاه و دولت را از اسم یک کنگره خارجی اقتباس کردیم و برای اولین بار تصمیم گرفتیم باید در جهت شکل‌گیری این ارتباط سه جانبه در کشور خود نیز تلاش کنیم، چرا که ارتباط صنعت و دانشگاه بدون همکاری‌های دولت امکان‌پذیر و نتیجه‌بخش نخواهد بود.

دبیر دائمی بیستمین کنگره صنعت، دانشگاه و دولت همچنین تاکید کرد: در گذشته صنایع و دانشگاه‌های کشور ما دولتی بودند، اما کم کم بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی موضوع خصوصی‌سازی در کشور مطرح شد و بر اساس آن بخشی از صنعت و بخشی از دانشگاه‌ها خصوصی شدند و خوشبختانه طی این دو دهه اتفاقات زیادی در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه نیز شکل گرفته است.

عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر همچنین خاطرنشان کرد: متاسفانه در دوره‌ای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور ما فرهنگ‌سازی نشده بود و این دو نهاد همواره با یکدیگر تنش داشتند، ولی امروزه وضعیت تا حدودی بهتر شده است، به طوری که شاهد رشد تولیدات علمی صنایع از طریق دانشگاه‌ها،‌ پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد،‌ استارتاپ‌ها،‌ انجمن‌های علمی و غیره... هستیم، چرا که این مراکز علمی در تقاطع سه دایره صنعت،‌ دانشگاه و دولت قرار گرفته‌اند.

 شفیعی همچنین بیکاری را مهم‌ترین چالش فعلی کشور توصیف کرد و گفت: علت این معضل، این است که دانشگاه‌های ما بیشتر به جای تقاضامحور، عرضه‌محور هستند و باید آموزش‌های ما به آموزش‌های مهارتی تبدیل شوند تا فارغ‌التحصیلان بتوانند خودشان کارآفرینی کنند.

به گفته شفیعی نوآوری‌ها باید در کشور قابلیت تبدیل شدن به ارزش و ثروت را داشته باشند، چرا که این دانش است که توانایی تولید ثروت در کشورها را دارد، مثلا کشوری نظیر کره جنوبی که ۵۰ سال پیش از طریق خشک کردن ماهی ارتزاق می‌کرد، امروز با کمک دانش توانسته در عرصه خودروسازی ثروت آفرینی کند، به طوری که سالیانه ۵۰۰ میلیارد دلار با فروش خودرو و بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار نیز با فروش قطعات خودرو درآمدزایی می‌کند و این وضعیت برای کشورهای چین و هند نیز صدق می‌کند.

در ادامه برات قبادیان، معاون آموزشی و پژوهشی وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های فرهنگ‌سازی و پیشبرد اهداف عالی ارتباط صنعت و دانشگاه، این است که به اقتصاد و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان توجه ویژه‌ای داشته باشیم که برگزاری همایش‌هایی نظیر کنگره سراسری دولت، دانشگاه و صنعت می‌تواند به تقویت این ارتباط بپردازد.

وی در ادامه یادآور شد: خوشبختانه ما امروز در جایگاه خوبی از ارتباط دانشگاه و صنعت قرار داریم و پتانسیل این توانمندی نیز در کشور وجود دارد، چرا که کشور ما هم از لحاظ تعداد دانشگاه‌ها و هم از لحاظ تعداد دانشجویان در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: در حال حاضر حدود ۲۸۰۰ واحد دانشگاهی در کشور وجود دارد و از طرف دیگر ۵ میلیون دانشجو نیز در دوره‌های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول تحصیل هستند. بنابراین این جمعیت پتانسیل خوبی برای توسعه اقتصادی و اقتصاد دانش بنیان در کشور است. بنابراین باید از این سرمایه عظیم که پتانسیل خلق ثروت را دارند، بتوانیم به خوبی استفاده کنیم.

به گفته وی بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته توانسته‌اند از نوآوری،‌ پویایی،‌ فکر و اندیشه خود ثروت‌اندوزی کنند. با توجه به وجود این پتانسیل در جامعه چرا کشور ما نتواند از این سرمایه استفاده داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه به آینده ارتباط صنعت، دانشگاه و دولت خوش‌بین هستم، اظهار کرد: در گذشته مشکلاتی در این زمینه وجود داشته است، اما خوشبختانه این مشکلات امروزه تا حدودی برطرف شده و باید این عزم جدی نیز در بین نهادهای مختلف وجود داشته باشد.

قبادیان همچنین طرح «تاب» (توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار) را یکی از محورهای اصلی کنگره فوق دانست و گفت: در این طرح از بخشی از تجربه کشورهای دیگر استفاده کردیم و بودجه اجرای آن برای سال ۹۷ تامین شده و این همکاری نیز برای اجرای هر چه بهتر این طرح بین مسئولان بخصوص مسئولان دو وزارتخانه علوم و صنعت وجود دارد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک